web page builder

De begeleiders van Sahajayoginicinta

Wie zijn wij?

Elk begeleider/-ster werkt met de volgende uitgangspunten van Sahajayoginicinta:

 • Niet-therapeutisch benadering, geïnspireerd door de Oosterse Tantra, met name Van Lysebeth, Mantak Chia en Margo Anand, geen ervaring met yoga of meditatie vereist.
 • Leer dat je blokkades hebt opgebouwd voor je bescherming. Als je je veilig voelt, vallen ze vanzelf weg.
 • Tantra van de Linkerhand: "Tantra beoefenen zonder seks is hetzelfde als zwemmen zonder water".
 • Bescherming van de vaste relatie van elke deelnemer.
 • Respecteer je eigen grenzen en de grenzen van een ander.

Niemand van ons beoefent Tantra als beroep. We verdienen ons inkomen door andere werkzaamheden. De meeste begeleiders plaatsen geen foto's van henzelf op de website en gebruiken schuilnamen om collega's, klanten en kennissen niet te schokken.

Onze opzet is niet-commercieel, dat wil zeggen we streven ernaar dat kosten en opbrengsten in evenwicht zijn.

alle begeleiders van Sahajayoginicinta

 • Padma en Eshaan


  Wij zijn geliefden en vaste partners. Tantra bracht ons samen en is nu ons levenspad. We volgden diverse tantra massage workshops. We vinden het fijn om een bijdrage te leveren aan de ontdekkingsreis van andere stellen. Padma heeft sinds 2004 ervaring met meditatie en tantra. Volgde vele trainingen en is vooral geinspireerd door Osho, A. Almaas en Daniel Odier. Eshaan heeft zijn passie gevonden in dans en massage om van daaruit er te zijn voor zichzelf en anderen.

 • Noor en Karan


  Wij zijn een al vele jaren gelukkig getrouwd stel met 1 kind. Wij zijn een aantal jaar bezig met tantra en daarvoor ook met ontspannings-massage, Noor ook met Reiki. Door tantra zijn wij nog meer met elkaar in verbinding gekomen en genieten nog meer van elkaar. We willen graag wat wij hebben geleerd delen met anderen.

 • Sunita en Rani


  Wij zijn een al vele jaren gelukkig stel met 2 kinderen. Wij zijn beiden bezig met diverse soorten massage, reiki, yoga en Sunita met een opleiding tot Spiritueel Therapeut. Dit maakt dat wij effectiever en bewuster in het leven staan; meer kunnen genieten; hetgeen ook zijn uitwerking heeft op de mensen om ons heen. De ontdekking en toepassing van tantra in ons leven is voor ons een speelse verrijking van onze relatie. Graag willen wij deze ervaring delen met anderen.

 • Preeti en Ravi


  Preeti en Ravi zijn soulmates en vaste partners. Al vele jaren boefenenen we tantra met elkaar. In die tijd heeft onze relatie zich steeds verder verdiept. We laten andere stellen graag delen in wat we ontdekt en geleerd hebben.


  Preeti beoefent Tantra sinds 2006. Zij heeft jaren in het onderwijs en in de zorg gewerkt en diverse spirituele trainingen gevolgd. 

  Belangrijk bij Tantra vindt zij ongehaast met aandacht en liefde aanraken, met geen ander doel dan dichtbij de partner zijn.


  Ravi richtte in 2001 Sahajayoginicinta op en gaf sindsdien diverse workshops Tantra aan enkele honderden V/M-stellen. 

  Hij is vooral geïnspireerd door het Tibetaanse boeddhisme en door empirisch-wetenschappelijke inzichten in de menselijke seksualiteit.

  Met ingang van zomer 2011 richt hij zich op het begeleiden van begeleiders en de opleiding tot tantrika (V/M). 

 • Jessie en Kiran

  Wij zijn zelf ruim 30 jaar gehuwd, met zijn gebruikelijke ups en downs en hebben drie kinderen. 

  Wij hebben de tantra van de linkerhand op een integere en fijne manier leren kennen bij Tantra Sahajayoginicinta en willen dat – op onze beurt - graag delen met anderen.

TANTRA SAHAJAYOGINICINTA

POSTADRES
prikbord
postbus 6011
2702 AA Zoetermeer

CONTACT
Email: info@sahajayoginicinta.nl

Ervaring sinds 2001:

*  verdiepen van de relatie

*  helder programma

*  veilig


NIEUWSBRIEF 

met aankondiging nieuwe data, mail naar

info@sahajayoginicinta.nl met als subject/onderwerp "nieuws"

Bedankt voor je bericht!