website builder

Tantra massage delen met andere stellen


Deze workshop vinden altijd plaats in een groep van 4 tot ongeveer 12 m/v-stellen. Individuele mannen of vrouwen verwijzen we naar onze sessies.

We beginnen de workshop met een ijsbreker waarin je op speelse wijze aanrakingen deelt in de hele groep.
Daarna kan je per duo-massage met je partner overleggen of je die oefening zal doen met een ander dan je vaste partner.
Vind je dat (te) spannend? Seksuele tantra in een groep is al spannend genoeg. Wees verstandig en volg eerst Tantra voor Stellen waar je alle oefeningen met je eigen partner doet.

Tantramassages delen met andere stellen kan je op de serie van vijf  Slow Love Sundays. Meer informatie in het blok onderaan deze pagina.
Voorafgaande deelname aan de Try-out Tantra Sunday is verplicht.

Tantra swingers, polyamorie stellen (meervoudige liefde) koppels monogamie parenclub partnerruil

Try-out Tantra Sunday
Shakti ont-moet Shiva

Try-out workshops voor de serie Slow Love Sundays.

Telkens in Rotterdam op zondag van 10.00 uur tot ±16.00 uur. Lunch tijdens de middagpauze van 1 uur zelf meenemen of voor eigen rekening.

  • 1/10/2017
  • 12/11/2017
  • 10/12/2017.

Deze losse workshops zijn voor beginners.
Meer dan 1 x deelnemen is alleen toegestaan als er nog plaats is voor meer ervaren deelnemers.


De Try-out Tantra Sunday 'Shakti ont-moet Shiva'

Deze losse workshop is bedoeld voor stellen die de sfeer willen verkennen of nog geen ervaring hebben met het delen van massages met andere stellen. De workshop is een verplichte kennismaking voor stellen die willen deelnemen aan de serie Slow Love Sunday.

Shakti is de godin, en Shiva is de god die volgens Tantra in ieder mens schuilen. Op de workshop willen we jullie in staat stellen de god(in) in jezelf en in anderen te ontmoeten.

Ont-moeten

Van elk deelnemend stel verwachten we dat het de intentie heeft om massages te delen met anderen. We raden daarom ook aan om deel te nemen aan het aanraakspel aan het begin van de workshop. Daarbij raken deelnemers telkens een andere wisselpartner aan. Eerst wordt de energiezone rondom het blote lichaam gevoeld, daarna wordt zachtjes en langzaam het hele lichaam (behalve de geslachtsdelen) aangeraakt.

In deze try-out vindt erotisch masseren plaats met de eigen partner, in de aanwezigheid van andere stellen. Verder bestaat de mogelijkheid om sensueel te masseren met een wisselpartner, waarbij geen geslachtsdelen worden aangeraakt.

We delen massages op een geleidelijke wijze, zonder druk van buitenaf en geheel op basis van vrijwilligheid. Vandaar 'ont-moeten'. We scheppen als begeleiders een sfeer waarin met name vrouwen zich veilig kunnen voelen. We doen dit door eerst oefeningen te doen waarin vrouwen in de actieve rol zijn en pas daarna de oefeningen waarin mannen in de actieve rol zijn. 

Bij een tantrische massage wordt seksuele energie opgewekt en weer over het lichaam verdeeld. Daartoe worden ook de Varja (penis) en Yoni (vagina) aangeraakt. Er vindt op de Try-out en op de Slow Love Sundays geen seksuele gemeenschap van Yoni en Varja plaats ("neuken"). Bij de tantramassage van de mannen leer je om een zaaduitstorting te vermijden.

Bij de oefeningen op de Try-out Tantra Sunday besteden we aandacht aan het zelf herkennen van je grenzen, het aangeven van deze grenzen aan je oefenpartner en het herkennen van feed-back van je oefenpartner.

Persoonlijke voorkeur

Als je een bepaalde oefening wilt doen met een wisselpartner, wordt door het lot bepaald wie je wisselpartner is. Het kiezen van een wisselpartner naar persoonlijke voorkeur is NIET mogelijk. Ons uitgangspunt hierbij is dat in elk van de aanwezige deelnemers het godenpaar Shiva/Shakti schuilt. Onderzoek je gevoelens en emoties bij het aanraken van andere deelnemers. Geef jezelf de kans te voelen wat er gebeurt als je de vooroordelen over andere mensen opzijschuift, die vooral op visuele indrukken zijn gebaseerd.

We nemen aan dat je niet op zoek bent naar een nieuwe of extra vaste partner. Er vindt op de Tantra Sundays ook geen partnerruil plaats zoals in een parenclub.

Begeleiding

De begeleiding wordt verzorgd door Preeti en Ravi. We beoefenen tantra niet als beroep. Onze opzet is niet-commercieel, dat wil zeggen we streven ernaar dat kosten en opbrengsten in evenwicht zijn.

Preeti en Ravi zijn soulmates en vaste partners. Al vele jaren boefenenen we tantra met elkaar. In die tijd heeft onze relatie zich steeds verder verdiept. We laten andere stellen graag delen in wat we ontdekt en geleerd hebben.

Bij elke oefening geven we vooraf uitleg en instructies en - waar mogelijk - geven we feedback op de uitvoering. Met name bij seksuele oefeningen komen wij als begeleiders niet tussenbeide. Dit deel van de oefeningen wordt uitgevoerd in de intieme sfeer van beide partners. We blijven als begeleiders bij elkaar tijdens seksuele oefeningen om de uitvoering van oefeningen door andere stellen te observeren. Dat helpt ons bij het beantwoorden van vragen en het geven van feedback.


Wie zijn geschikt om deel te nemen aan de try-out? 

Van de deelnemers wordt verwacht:

  1. Dat zij als stel al uitgebreid en op een respectvolle wijze van gedachten hebben gewisseld over hun verlangens en angsten ten aanzien van het delen van massages met anderen.
  2. Dat zij als stel het verliefdheidsstadium te boven zijn en ook geen acute relatieproblemen hebben.
  3. Dat zij uit ervaring (bijvoorbeeld opgedaan in sauna of op het naaktstrand) weten dat zij geen problemen hebben met bloot zijn in aanwezigheid van andere stellen.
  4. Dat zij niet zichzelf en ook niet hun partner onder druk zetten om intimiteit te delen met anderen.
  5. Dat zij het fijn vinden om plezier te 'geven' aan een ander en niet gericht zijn op het voornamelijk 'ontvangen' van plezier van een ander.

Stellen die nog niet voldoen aan deze voorwaarden, maar die wel hieraan willen werken, verwijzen we graag naar de cursus Tantra voor Stellen.


Kosten en aanmelden

De deelnamekosten voor een Try-out Tantra Sunday zijn €124,- per stel (inclusief BTW, thee en koffie). Je kan je aanmelden door het insturen van het intakeformulier. Aanmelding is geldig na ontvangst van het formulier en de daarop vermelde betaling.


Zie ook

 


TANTRA SAHAJAYOGINICINTA

POSTADRES
prikbord
postbus 6011
2702 AA Zoetermeer

CONTACT
Email: info@sahajayoginicinta.nl

Ervaring sinds 2001:

*  verdiepen van de relatie

*  helder programma

*  veilig


NIEUWSBRIEF 

met aankondiging nieuwe data, mail naar

info@sahajayoginicinta.nl met als subject/onderwerp "nieuws"

Bedankt voor je bericht!